Mittwoch, 24. November 2010

Himmelsk #11 ☀ Folgefonna

Wollfarbe: Cummin


Det er sen i dag, men jeg vil dok gjerne delta i Petunia's Himmelsk konkuranse! Det er bare mörk og trist i dag, sa ingen himmelske bilder a vise. Sa kommer gamle bilder fra min favoritt bre Folgefonna i dag! Jeg var oppe der flere ganger, fra begge side, Odda og Jondal. Vaeret var altid nydelig! En bild er pa fly og jeg lane det ut for a vise breen beddre. Folgefonna var altid fascinerende til meg, en bre sa sydlig og pa en halvöya og hva nydelig er det nar du er i Odda og isen svulme over kanten rett höy over byen.......
Es ist spät geworden heute, aber ich möchte doch trotzdem teilnehmen bei Petunia's Himmelsk! Bilder zeigen meinen Lieblingsgletscher Folgefonna! Dieser hat mich immer fasziniert, schon aufgrund seiner Lage. Das Luftbild habe ich ausgeliehen um den Gletscher besser zu zeigen. Leider ist heute bei uns so dunkles, tristes Wetter, daß ich keine neuen Himmelsbilder zeigen kann; darum diese alten Bilder aus glücklichen Zeiten......


Passende Wollfarben: Faunaa's Gletscherblau und Marschlande, meine momentane Lieblingsfarbe....



Förste snö var her i gar.....


7 Kommentare:

  1. Hej Bea, der ser flot ud, det er et stort område.;-D

    AntwortenLöschen
  2. Det måtte være en veldig fin opplevelse å komme opp på denne isbreen! Folgefonna er en stor isbre! -Margit-

    AntwortenLöschen
  3. Du verden ! Det må vere himmelsk å kunne vandre på desse isbreane.

    Eg tror jammen det snør her på bloggen :))

    Håper du likevel har en fin onsdagskveld !

    AntwortenLöschen
  4. Jeg har aldri vært opp på en isbre,det er sikkert litt av en opplevelse. For en måneds tid siden kjørte vi forbi Odda. Jeg trodde jeg klarte å fange breen med kameraet, men bilde ble desverre ikke noe av.

    AntwortenLöschen
  5. Jeg var ved mange norske breer, men Folgefonna dessverre ikke. Var vel noen ganger i Odda men ikke gikk opp breen. Sist gangen forsøkte vi å komme det minste til Buerbreen, men vi måtte avbryte fordi dårlig vær. Kanskje neste gangen.
    Ha en fin dag!
    Hilsen allesistgut :)

    AntwortenLöschen
  6. Takk for kommentaren hos meg. Jeg er ikke norsk men jeg kan litt norsk, fordi jeg er veldig interessert i land og mennesker.
    Klem allesistgut :)

    AntwortenLöschen